Siirry sisältöön

Seppälä ja Tolvanen golfmestareiksi

Aliupseeriliiton golfmestaruuskilpailut järjestettiin kesäkuussa Iitti Golf Niskanportissa. Kilpailuun osallistui ennätykselliset 24 pelaajaa. Kisan käytännön järjestelyistä vastasi Kymenlaakson Aliupseerit.

Kuva: Eero Tirkkonen

Aliupseeriliiton golfmestaruuskilpailussa pelattiin kahdessa eri sarjassa. A-sarjassa kilpailivat pelaajat, joiden henkilökohtainen pelitasoitus oli 0-12. B-sarjassa kilpailivat pelaajat, joiden pelitasoitus oli 12.1 – 54.

A-sarjan voitto ratkesi viimeisellä väylällä. Arttu Seppälä (Kymenlaakson Aliupseerit) vei voiton yhden lyönnin erolla Anne Huomaseen (Lounais-Suomen Aliupseerit). B-sarjan voitti Sami Tolvanen (Kymenlaakson Aliupseerit).

Kymenlaakson Aliupseerit huolehti kilpailijoiden ruokahuollosta kisojen aikana. Ratakierrosten välillä kilpailijat ruokailivat Iitti Golfin klubikahvilassa ja kilpailun päätteeksi Radalla Resortissa.

Kilpailua edeltävänä päivänä osallistujat pääsivät tutustumaan rataan harjoittelukierroksella. Kierroksen päätteeksi kilpailijoilla oli mahdollisuus rentoutua Radalla Resortin rantasaunalla.

Sarjojen voittajat saivat kiertopalkinnot, joihin kaiverretaan voittajien nimet.  Pokaalien lisäksi palkintojenjaossa oli tarjolla runsaasti tuotepalkintoja. Aliupseeriliiton golfkilpailuja tukivat Kouvolan Laku, Valkealan sotilaskoti yhdistys, Lahden Traktori varuste, Sharpcell ja Iitti Golf.

Aliupseeriliiton golfmestaruuskilpailun A- ja B-sarjojen parhaimmat. Kuva: Tuomas Miromäki
A-sarjan voittajan avauslyönti. Kuva: Tuomas Miromäki